CONSTRUCȚII / HALE / UTILAJE

Închiriere hale

Hale industriale pentru afacerea dumneavoastră!

Serviciul nostru de închiriere hale industriale oferă soluții adaptate nevoilor diversificate ale clienților, într-un parc industrial modern situat în Călinești, Argeș. Parcul nostru numără 8 hale construite, cu suprafețe variind între 200 și 500 mp fiecare, gata să acomodeze o gamă largă de activități industriale, de la producție până la depozitare. Aceste hale sunt proiectate pentru a oferi flexibilitate maximă și eficiență operațională, fiind dotate cu toate utilitățile necesare. Serviciul nostru vine în întâmpinarea afacerilor care caută spații industriale optimizate, într-o locație strategică.

Infrastructură completă, poziție ideală

Parcul nostru industrial din Călinești, Argeș, se mândrește cu o infrastructură completă, gata să răspundă tuturor necesităților afacerilor industriale, de la producție la depozitare. Amplasarea strategică a acestuia oferă un avantaj competitiv major, având acces direct la autostrada A1, ceea ce facilitează legătura rapidă și eficientă cu București, Pitești și Transilvania. În plus, proximitatea față de zona Mioveni, unde se află renumita fabrică DACIA și o mulțime de subcontractori ai acesteia, face din parcul nostru industrial locația ideală pentru afaceri ce doresc să se integreze în lanțul de aprovizionare al industriei auto și să beneficieze de o rețea extinsă de parteneriate comerciale.

  • Infrastructură
  • Durabilitate
  • Întreținere
  • Personalizare
Utilități și drumuri

Halele sunt ”la cheie”, racordate la utilități și conectate cu drumuri

Parcul nostru industrial este dotat cu infrastructură de top, inclusiv drumuri interne bine întreținute și toate utilitățile esențiale - electricitate, apă, canalizare și internet de înaltă viteză. Această infrastructură completă asigură funcționarea optimă și eficiența maximă a oricărei afaceri care alege să se stabilească aici.

Materiale moderne

Am utilizat materiale calitative și tehnologii inovatoare

Halele din parcul nostru industrial sunt construite folosind tehnologii și materiale moderne, ceea ce le conferă o eficiență energetică superioară. Acest aspect nu doar că reduce semnificativ costurile operaționale pentru chiriași, dar și subliniază angajamentul nostru față de sustenabilitate și inovație în domeniul construcțiilor industriale.

Adaptare și reparații

Echipe proprii de mentenanță

În parcul nostru industrial, întreținerea halelor este o prioritate, motiv pentru care dispunem de echipe proprii de mentenanță. Acestea sunt dedicate adaptării spațiilor la cerințele specifice ale chiriașilor și efectuează renovări constante pentru a asigura standardele cele mai înalte de calitate și funcționalitate. Angajamentul nostru este de a oferi un mediu de lucru optim, care să sprijine eficiența și creșterea afacerilor partenerilor noștri.

Expertiză

Adaptăm facilitatea de producție conform cerilor dumneavoastră

Oferim o flexibilitate remarcabilă în personalizarea halelor industriale din parcul nostru, adaptându-ne la preferințele și necesitățile specifice ale fiecărui client. Fie că este vorba despre modificări ale spațiului interior, instalarea de echipamente speciale sau ajustări ale infrastructurii de utilități, echipa noastră dedicată lucrează îndeaproape cu clienții pentru a transforma fiecare hală într-un spațiu perfect aliniat cu cerințele afacerii lor. Această capacitate de personalizare detaliată asigură că fiecare chiriaș beneficiază de condițiile ideale pentru succesul operațiunilor sale.

Chiriașii actuali

Documentați-vă!

Articole utile de pe blogul nostru